200 RON
Casa Ambientt din Albeștii de Argeș

QR CODE
Casă
Pe site 1 cu un an în urmă
275 vizualizari

200 RON
Casa Ambientt din Albeștii de Argeș

QR CODE
Casă
Pe site 1 cu un an în urmă
275 vizualizari

Descriere locație

Pensiunea Ambientt se află în pitoreasca localitate Albeștii de Argeș, situată pe Transfăgărășan, la o distanță de aproximativ 21 km de Barajul Vidraru și la doar 8 km de Mânăstirea Curtea de Argeș.

Această pensiune oferă o gamă variată de facilități pentru a vă asigura o ședere confortabilă. Dispune de 4 camere duble și un apartament, fiecare dotat cu baie proprie, permițând cazarea maximă de 12 adulți. Dacă este necesar, la cerere, vă putem furniza un pat suplimentar, în limita disponibilității și contra cost.

Pe lângă camerele confortabile, vă punem la dispoziție o bucătărie complet utilată, o sală de mese, un grătar și o terasă, pentru a vă bucura de preparatele culinare preferate într-un cadru plăcut. În plus, pensiunea este dotată cu încălzire centralizată, asigurându-vă o temperatură plăcută pe parcursul șederii dumneavoastră.

Fiecare cameră este dotată cu TV și beneficiază de acces la internet WI-FI, astfel încât să vă puteți menține conectat în timpul șederii. De asemenea, vă invităm să vă relaxați în zona noastră special amenajată, unde puteți opta pentru un moment de răsfăț în ciubarul cu apă caldă sau în sauna, aceste servicii fiind disponibile contra cost.

La pensiunea noastră, acceptăm plata cu tichete de vacanță emise de Sodexo, Edenred și Up, pentru a vă oferi mai multe opțiuni de plată și flexibilitate financiară.

Pentru a asigura o atmosferă plăcută pentru toți oaspeții noștri, vă rugăm să respectați următoarele reguli în timpul șederii la pensiune: între orele 23:00 și 08:00, vă rugăm să păstrați liniștea, astfel încât toți oaspeții să se poată odihni în voie. Supravegherea copiilor în incinta proprietății este responsabilitatea părinților sau a tuturor adulților care îi însoțesc. De asemenea, vă informăm că este interzis consumul alimentelor în camere, însă vă punem la dispoziție o bucătărie complet utilată pentru a vă satisface nevoile culinare. În ceea ce privește animalele de companie, vă aducem la cunoștință că acestea nu sunt acceptate în incinta pensiunii.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag la Pensiunea Ambientt, unde vă garantăm o experiență deosebita.

Info

Voteaza
Rezultat 0 voturi

  Facilități locație

Mireanu Cristina - profil

Mireanu Cristina
Mireanu Cristina Înregistrat de 1+ an Online 1 cu un an în urmă
Gazda dumneavoastră Fără descriere!
0743631218

Contact Mireanu Cristina (proprietar)

  Casa Ambientt din Albeștii de Argeș - 1
  Casa Ambientt din Albeștii de Argeș
  200 RON
  Pentru a ne proteja împotriva activităților phishing, spam ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, îl blocăm și va restrictionăm accesul la site.

  Comentarii

  Niciun comentariu nu a fost adăugat încă, fii primul care comentează la această proprietate!
  Adaugă comentariu

  Detalii de contact Detalii

  Mireanu Cristina
  Mireanu Cristina
  1 unități de cazare active
  Proprietar
  Înregistrat de 1+ an
  Online 1 cu un an în urmă
  Contact Proprietățile mele

  Adresă locație

  Albeștii Pămînteni, Str. Dn7c, Nr. 670, 117370, Albeşti, Arges, România
  45.19863, 24.6702

  Reclama ta aici !

  Dacă doriți să afișați reclama aici, vă rugăm să trimiteți e-mail la adresa: contact@unikmag.ro
  Casa Ambientt din Albeștii de Argeș Casa Ambientt din Albeștii de Argeș Casa Ambientt din Albeștii de Argeș Casa Ambientt din Albeștii de Argeș Casa Ambientt din Albeștii de Argeș Casa Ambientt din Albeștii de Argeș Casa Ambientt din Albeștii de Argeș Casa Ambientt din Albeștii de Argeș Casa Ambientt din Albeștii de Argeș Casa Ambientt din Albeștii de Argeș
  200 RON Casa Ambientt din Albeștii de Argeș by Mireanu Cristina