700 RON
Casa Bogdan din Borșa, Maramureș

QR CODE
Casă
Pe site 2 cu luni în urmă
149 vizualizari

700 RON
Casa Bogdan din Borșa, Maramureș

QR CODE
Casă
Pe site 2 cu luni în urmă
149 vizualizari

Descriere locație

Bun venit la Casa Bogdan din pitorescul Borșa, situată în inima regiunii Maramureș! Aici veți descoperi o oază de confort și ospitalitate, perfectă pentru a vă relaxa și a vă bucura de frumusețea naturală a zonei.

Casa noastră oferă o varietate de facilități și spații de cazare 9, plus canapea extensibila, gratar ceaun si foișor, pentru a vă asigura o ședere plăcută și confortabilă. Fie că călătoriți în cuplu, cu familia sau cu prietenii, avem opțiuni de cazare adaptate nevoilor dumneavoastră.

Pentru cei care doresc să se bucure de intimitate și confort, oferim camere cu facilități moderne, cum ar fi living-uri spațioase cu baie și canapea extensibilă pentru relaxare optimă. De asemenea, avem dormitoare elegante, unele cu pat dublu și simplu, dotate cu băi private pentru a vă asigura un confort maxim în timpul șederii dumneavoastră.

Pentru grupuri mai mari sau pentru cei care preferă mai mult spațiu, punem la dispoziție un apartament cu două camere, fiecare echipată cu pat dublu și baie privată. Aici veți găsi tot confortul unei locuințe moderne, împreună cu o bucătărie complet utilată, unde vă puteți prepara mâncărurile preferate în timp ce vă bucurați de experiența autentică a Maramureșului.

Indiferent de opțiunea de cazare aleasă, vă garantăm că veți beneficia de Wi-Fi gratuit și televizoare în toate camerele, astfel încât să puteți rămâne conectați și informați în timpul șederii.

La Casa Bogdan, ne străduim să vă oferim mai mult decât o simplă ședere - vă oferim o experiență autentică și memorabilă în inima Maramureșului. Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a vă oferi cele mai bune servicii și a vă face să vă simțiți ca acasă departe de casă!
Voteaza
Rezultat 3 voturi

  Facilități locație

 • Zone comune
  livingsală de mese
 • În curte
  barbeque/grătar

Casa Bogdan din Borșa, Maramureș - profil

Casa Bogdan din Borșa, Maramureș
Casa Bogdan din Borșa, Maramureș Înregistrat de 2+ luni Online 4 săptămâni în urma
Gazda dumneavoastră Fără descriere!
0741470468
Vailor nr. 30 e, 435200, Borsa Maramureș , Borşa, Maramureş, România

Contact Casa Bogdan din Borșa, Maramureș (proprietar)

  Casa Bogdan din Borșa, Maramureș - 1
  Casa Bogdan din Borșa, Maramureș
  700 RON
  Pentru a ne proteja împotriva activităților phishing, spam ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, îl blocăm și va restrictionăm accesul la site.

  Comentarii

  Niciun comentariu nu a fost adăugat încă, fii primul care comentează la această proprietate!
  Adaugă comentariu

  Detalii de contact Detalii

  Casa Bogdan din Borșa, Maramureș
  Casa Bogdan din Borșa, Maramureș
  1 unități de cazare active
  Proprietar
  Înregistrat de 2+ luni
  Online 4 săptămâni în urma
  Contact Proprietățile mele

  Adresă locație

  Vailor Nr. 30 E, Borşa, Maramureş, România

  Reclama ta aici !

  Dacă doriți să afișați reclama aici, vă rugăm să trimiteți e-mail la adresa: contact@unikmag.ro
  Casa Bogdan din Borșa, Maramureș Casa Bogdan din Borșa, Maramureș Casa Bogdan din Borșa, Maramureș Casa Bogdan din Borșa, Maramureș Casa Bogdan din Borșa, Maramureș Casa Bogdan din Borșa, Maramureș Casa Bogdan din Borșa, Maramureș Casa Bogdan din Borșa, Maramureș Casa Bogdan din Borșa, Maramureș Casa Bogdan din Borșa, Maramureș Casa Bogdan din Borșa, Maramureș Casa Bogdan din Borșa, Maramureș Casa Bogdan din Borșa, Maramureș Casa Bogdan din Borșa, Maramureș Casa Bogdan din Borșa, Maramureș
  700 RON Casa Bogdan din Borșa, Maramureș by Casa Bogdan din Borșa, Maramureș