Solicită preț
Diver Hause din Eforie Nord

QR CODE
Casă
Pe site 4 cu luni în urmă
130 vizualizari

Solicită preț
Diver Hause din Eforie Nord

QR CODE
Casă
Pe site 4 cu luni în urmă
130 vizualizari

Descriere locație

Diver Hause din Eforie Nord

Diver House, situată în Eforie Nord, zona Steaua de Mare, se află la 200 de metri de plaja Steaua de Mare și la 10 minute de centrul stațiunii. La 100 de metri distanță, există 3 centre spa, iar la parterul vilei locuiesc proprietarii. La primul nivel, există 4 camere cu băi proprii, LCD, mini frigider, uscătoare de păr, 2 camere duble și 2 camere triple. La al doilea nivel, sunt disponibile 2 camere duble și 2 camere triple, toate dotate cu băi, mini frigider și TV LCD.

Curtea este dotată cu un foisor, unde se află o mini bucătărie, aragaz, mese și un balansoar. Curtea are o lățime de 4 metri și o lungime de 12 metri. Vila se află la colțul străzii. În apropiere, se găsește restaurantul "Terasa cu Ancore" și un restaurant muzeu pe litoralul românesc, care oferă mere proaspete. Pentru cei interesați de scufundări de agrement, suntem disponibili cu instructor profesionist; găsiți informații pe Facebook la Nemo Diving Center sau ScufundariConstanta.

Rezervarea devine valabilă doar după achitarea unui avans (informațiile despre numărul de cont le veți primi de la persoana de contact). Plata avansului trebuie efectuată într-un interval de 48 de ore de la momentul solicitării turistului și reprezintă acceptarea condițiilor afișate pentru rezervare.

Rezervările se fac exclusiv telefonic. Tarifele pentru rezervările confirmate nu se mai modifică. Informațiile de pe internet sunt verificate și veridice. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu se returnează nicio plată efectuată din cauza înțelegerii greșite a informațiilor sau din motive neîntemeiate (vreme nefavorabilă sau nerespectarea perioadei rezervate).

Curățenie zilnică în camere.
Check-out - 09:00
Check-in - de la ora 10:00

Info

Capacitate: 20 adulți în 8 spații de cazare
Copiii: Acceptăm copii de toate vârstele. Copiii până la vârsta de 4 ani (inclusiv) care dorm în pat cu părinții beneficiază de gratuitate. Copiii între 5 și 17 ani (inclusiv) beneficiază de cazare în schimbul unui tarif de 50 ron/noapte.
Plata: Metode de plată acceptate: numerar, card, vouchere, carduri de vacanță. Avans la rezervări: da, returnabil dacă rezervarea este anulată cu 15 zile înainte.
Voteaza
Rezultat 0 voturi

  Facilități locație

Diver Hause - profil

Diver Hause
Diver Hause Înregistrat de 4+ luni Online 3 cu luni în urmă
Gazda dumneavoastră Fără descriere!
0765138484
Eforie nord strada Armand Călinescu nr 12 a, 905350, Eforie Nord, Constanța, România

Contact Diver Hause (proprietar)

  Diver Hause din Eforie Nord - 1
  Diver Hause din Eforie Nord
  Solicită preț
  Pentru a ne proteja împotriva activităților phishing, spam ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, îl blocăm și va restrictionăm accesul la site.

  Comentarii

  Niciun comentariu nu a fost adăugat încă, fii primul care comentează la această proprietate!
  Adaugă comentariu

  Detalii de contact Detalii

  Diver Hause
  Diver Hause
  1 unități de cazare active
  Proprietar
  Înregistrat de 4+ luni
  Online 3 cu luni în urmă
  Contact Proprietățile mele

  Adresă locație

  Str. Armand Călinescu, Nr. 12a, Eforie Nord, Constanța, România
  44.0653, 28.63211

  Reclama ta aici !

  Dacă doriți să afișați reclama aici, vă rugăm să trimiteți e-mail la adresa: contact@unikmag.ro
  Diver Hause din Eforie Nord Diver Hause din Eforie Nord Diver Hause din Eforie Nord Diver Hause din Eforie Nord Diver Hause din Eforie Nord Diver Hause din Eforie Nord Diver Hause din Eforie Nord Diver Hause din Eforie Nord Diver Hause din Eforie Nord Diver Hause din Eforie Nord Diver Hause din Eforie Nord Diver Hause din Eforie Nord Diver Hause din Eforie Nord Diver Hause din Eforie Nord
  Solicită preț Diver Hause din Eforie Nord by Diver Hause