85 €
Hotel Esplanada

QR CODE
Hotel
Pe site 2 cu ani în urmă
337 vizualizari

85 €
Hotel Esplanada

QR CODE
Hotel
Pe site 2 cu ani în urmă
337 vizualizari

Descriere locație

Cazare Tulcea, Delta Dunarii Hotel Esplanada****

Situat pe malul fluviului Dunărea, cu o priveliste minunata asupra Falezei Tulcea si a portului turistic si cu o capacitate de 104 camere, Hotelul Esplanada ****, îmbina eleganţa cu rafinamentul, si oferă oaspeţilor săi confort la standarde internaţionale şi satisface cele mai diverse exigenţe.

Camerele hotelului, confortabile şi moderne, sunt decorate în culori calde. Ferestrele sunt bine izolate fonic asigurând un somn liniştit şi odihnitor. In plus, toate camerele au internet Wi-Fi gratuit.

Restaurantul nostru vă oferă într-o ambianţă placuta cu vedere spre Faleza si Dunare, preparate din bucătăria internaţională şi românească. Asigurăm clientilor nostri loc de parcare pazit.

Hotelul Esplanada din Tulcea, dispune de 104 camere spaţioase, cu vedere la Dunăre, asigurând intimitate şi eficienţă maximă atât pentru turişti cât şi pentru oamenii de afaceri. Dotate cu mobilier în stil clasic şi facilităţi moderne, vă oferă experienţa ospitalităţii desăvârşite.

--------------------
Sali de conferinta Hotel Esplanada****
Suntem experţii pe care te poti baza pentru organizarea unei şedinţe de succes. Hotelul Esplanada dispune de 3 Săli de conferintă in Tulcea, având capacităţi de la 25 la 140 de locuri, adaptabile, cu sau fără mese, aranjament teatru sau U shape, dotate cu videoproiector, ecran, flipchart, sistem de sonorizare, wireless, aer condiţionat şi Sala Coffee Break – spaţii ce se pliază perfect diverselor evenimente, de la întâlniri de afaceri la prezentări de proiecte, lansări de produse, traininguri şi diferite reuniuni.
Voteaza
Rezultat 3 voturi

  Facilități locație

Hotel Esplanada - profil

Hotel Esplanada
Hotel Esplanada Înregistrat de 2+ ani Online 2 cu ani în urmă
Gazda dumneavoastră Fără descriere!
0731505072

Contact Hotel Esplanada (proprietar)

  Hotel Esplanada - 1
  Hotel Esplanada
  85 €
  Pentru a ne proteja împotriva activităților phishing, spam ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, îl blocăm și va restrictionăm accesul la site.

  Comentarii

  Niciun comentariu nu a fost adăugat încă, fii primul care comentează la această proprietate!
  Adaugă comentariu

  Detalii de contact Detalii

  Hotel Esplanada
  Hotel Esplanada
  1 unități de cazare active
  Proprietar
  Înregistrat de 2+ ani
  Online 2 cu ani în urmă
  Contact Proprietățile mele

  Adresă locație

  Portului, Nr. 1, 820242, Faleză, Tulcea, Tulcea, România
  45.1787, 28.80501

  Reclama ta aici !

  Dacă doriți să afișați reclama aici, vă rugăm să trimiteți e-mail la adresa: contact@unikmag.ro
  Hotel Esplanada Hotel Esplanada Hotel Esplanada Hotel Esplanada Hotel Esplanada Hotel Esplanada Hotel Esplanada Hotel Esplanada Hotel Esplanada Hotel Esplanada
  85 € Hotel Esplanada by Hotel Esplanada