220 RON
Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea

QR CODE
Hotel
Pe site 4 cu luni în urmă
111 vizualizari

220 RON
Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea

QR CODE
Hotel
Pe site 4 cu luni în urmă
111 vizualizari

Descriere locație

Complexul turistic Dumbrava este situat în inima Transilvaniei, într-un decor pitoresc de văi și dealuri, de-a lungul Drumului European Brașov-Sighișoara, la doar 3 km de orașul Rupea. Cazarea noastră vă oferă o priveliște cu adevărat pitorească, pictată cu romantism.

Pe o parte, veți avea vedere la dealuri și văi străbătute adesea de turme de oi și de vaci. Pe cealaltă parte, vă așteaptă o priveliște cu lacul unde vă puteți petrece timpul relaxându-vă cu pescuit sau puteți vizita Cetatea Rupea, o cetate rară cu o locație și formă specifice, renovată în anul 2013 și demnă de vizitat.

Complexul este situat lângă Drumul European (E60), între Sighișoara și Brașov, două orașe ce pot fi vizitate de la cazarea noastră, fiind la o distanță de aproximativ 45 de minute de Sighișoara și o oră de Brașov, parcurse cu mașina. Cazarea se află la 3 kilometri de orașul Rupea, unde puteți vizita Cetatea, Muzeul Etnografic "Gheorghe Cernea", Biserica Fortificată din Rupea, etc.

Vă invităm să vă petreceți timpul liber la noi și să vă bucurați de facilitățile oferite și de locurile apropiate. Cazarea dispune de 100 de spații de cazare, inclusiv 43 de camere matrimoniale, duble-twin, camere triple și două apartamente. Cazarea a fost modernizată și dotată cu lift, mobilier de lemn masiv în camere, televizoare LCD, frigider. La cazare, este disponibil internet wireless gratuit pentru clienți. Vă așteptăm și la restaurantul à la carte al cazării, clasificat la categoria I, unde puteți gusta atât preparate internaționale, cât și produse tradiționale românești din ferma proprie.

Dispunem și de o sală de conferințe pentru 60 de persoane, un pavilion de evenimente cu o capacitate de primire până la 700 de persoane. La dispoziția dumneavoastră este și lacul de pescuit al cazării.

***Restaurantul Dumbrava ***
Vă aşteptăm şi la restaurantul a la carte al cazarii, clasificat în categoria I, cu o capacitate de peste 150 de locuri unde puteţi să gustaţi atât preparate internaţionale, căt şi produse tradiţionale româneşti din ferma proprie.

În spatele cazarii este amenajat un lac pentru pescuit şi agrement pe suprafaţa căruia fiind amplasat un foişor cu o capacitate de primire de până la 150 de perosane unde se pot servi preparate din peşte.

De asemenea se pot organiza seri festive cu nelipsitul foc de tabără în jurul căruia se pot gusta măncărurile tradiţionale şi neuitatele băuturi specifice zonei: ţuica şi vinul fiert.
Prețuri camere
Cameră triplă
Pentru disponibilitate sunați la proprietate
270 RON
o noapte de cazare 3 persoane
Perioada valabilitate, preț
26. Feb 2024 - 26. Feb 2025
Apartament
Pentru disponibilitate sunați la proprietate
380 RON
Perioada valabilitate, preț
26. Feb 2024 - 26. Feb 2025
Cameră Twin
Pentru disponibilitate sunați la proprietate
180 RON
Perioada valabilitate, preț
26. Feb 2024 - 26. Feb 2025
Voteaza
Rezultat 0 voturi

  Facilități locație

Hotel Restaurant Dumbravă - profil

Hotel Restaurant Dumbravă
Hotel Restaurant Dumbravă Înregistrat de 4+ luni Online 4 cu luni în urmă
Gazda dumneavoastră Fără descriere!
0744313231 / 0744778977
Adresă DN 13 km 68, Rupea, Braşov, România

Contact Hotel Restaurant Dumbravă (proprietar)

  Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea - 1
  Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea
  220 RON
  Pentru a ne proteja împotriva activităților phishing, spam ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, îl blocăm și va restrictionăm accesul la site.

  Comentarii

  Niciun comentariu nu a fost adăugat încă, fii primul care comentează la această proprietate!
  Adaugă comentariu

  Detalii de contact Detalii

  Hotel Restaurant Dumbravă
  Hotel Restaurant Dumbravă
  1 unități de cazare active
  Professional seller
  Înregistrat de 4+ luni
  Online 4 cu luni în urmă
  Contact Proprietățile mele

  Adresă locație

  Adresă DN 13 Km 68, Rupea, Braşov, România
  46.03333, 25.21667

  Reclama ta aici !

  Dacă doriți să afișați reclama aici, vă rugăm să trimiteți e-mail la adresa: contact@unikmag.ro
  Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea
  220 RON Hotel Restaurant Dumbrava din Rupea by Hotel Restaurant Dumbravă