86.00 €
Resort Hotel WELS 4*

QR CODE
Hotel
Posted 8 months ago
110 views

86.00 €
Resort Hotel WELS 4*

QR CODE
Hotel
Posted 8 months ago
110 views

Descriere locație

Situat in pitorescul sat Baltenii de Sus, Delta Dunarii, judetul Tulcea, Resort Hotel WELS 4*, cu o capacitate de 17 camere spatioase ( 34 locuri de cazare in 13 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale si 1 doubling care consta din 2 camere duble twin cu hol comun, cu bai separate ), holuri largi si primitoare, sala multifunctionala / agrement cu masa de biliard, tenis de masa, care poate fi folosita si pentru conferinte ( 34 locuri ), spalatorie / calcatorie proprie, restaurant cu bar, semineu si pianina, unde se pot servi mancaruri din gastronomia traditionala regionala, inconjurat de mult spatiu verde, cu o terasa exterioara cu privire idilica asupra apei Dunarii, integrat perfect in natura, este amplasat ideal pe o colina pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, cu vedere si iesire la Dunare.

Camerele dotate cu mobilier din lemn dispun de grup sanitar propriu cu uscator de par, apa calda curenta, seif, aer conditionat, plase de tantari, minibar, televizor, radio, telefon in camera, acces la internet, 15 camere au miniterasa / balcon ce va ofera conditii excelente pentru cei care cauta cazare Delta Dunarii.

Acceptam toate tipurile de tichete si carduri de vacanta pentru cazare, masa si agrement.
Vote
Result 0 votes

Hotel Wels's profil

Hotel Wels
Hotel Wels Registered for 8+ months Last online 8 months ago
Seller's description No description left by seller
0740210214

Contact Hotel Wels (proprietar)

  Resort Hotel WELS 4* - 1
  Resort Hotel WELS 4*
  86.00 €
  Pentru a ne proteja împotriva activităților phishing, spam ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, îl blocăm și va restrictionăm accesul la site.

  Comentarii

  Niciun comentariu nu a fost adăugat încă, fii primul care comentează la această proprietate!
  Adaugă comentariu

  Detalii de contact Details

  Hotel Wels
  Hotel Wels
  1 unități de cazare active
  Non-Professional seller
  Registered for 8+ months
  Last online 8 months ago
  Contact Proprietățile mele

  Adresă locație

  Laguna Verde Nr. 27, 827132, Băltenii de Sus, Tulcea, România
  45.12496, 29.00143

  Stai in siguranta!

  Nu introduce niciodată numarul cardului tau bancar sau codul CVV pentru a primi bani de la persoane necunoscute!Când trebuie să primești bani de la cineva de pe internet trebuie să dai doar iban-ul contului, numele băncii, numele tău.Pentru a primi bani nu dai niciodata numar card bancar, CVV, cod confirmare primit prin sms pe telefonul personal.
  Resort Hotel WELS 4* Resort Hotel WELS 4* Resort Hotel WELS 4* Resort Hotel WELS 4* Resort Hotel WELS 4* Resort Hotel WELS 4* Resort Hotel WELS 4* Resort Hotel WELS 4* Resort Hotel WELS 4* Resort Hotel WELS 4*
  86.00 € Resort Hotel WELS 4* by Hotel Wels