300 RON
Orizont-Mahmudia ****

QR CODE
Pensiune
Pe site 1 cu un an în urmă
634 vizualizari

300 RON
Orizont-Mahmudia ****

QR CODE
Pensiune
Pe site 1 cu un an în urmă
634 vizualizari

Descriere locație

PENSIUNEA ORIZONT - MAHMUDIA**** – situata in Delta Dunarii, pe bratul Sfantu Gheorghe, in localitatea Mahmudia (judetul Tulcea),la poalele ultimei culmi a muntilor Hercinici, oferind o priveliste unica, un colt rup din rai.
Spatii de cazare – dispunem de 3 casute cochete, concepute intr-un decor rustic, specific zonei deltaice dar in acelasi timp moderne si elegante. Totalizand 22 camere duble ( cu posibilitatea uni pat suplimentar la cerere) si 2 garsoniere , dotate corespunzator clasificarii de **** (cu mobilier si elemente decorative moderne ,AC, LCD, internet wireless , baie proprie, uscator pentru par, cosmetice de baie, seif, minibar, terasa/balcon.)

Locatia dispune de piscinele exterioare (sezlong, salteluta, umbrela), tobogane accvatice, spatii de joaca exterioare (leagane, tobogane, badminton, trambulina), biciclete, trotinete, parcare autoturism ȋn parcare exterioara proprietate Orizont Mahmudia****

Restaurant Orizont Mahmudia - Am creat meniul restaurantului nostru cu respect pentru clientii nostrii si cu dorinta de a fi un reper , de a deveni un loc in care oaspetii sa revina mereu cu drag .
Toate retetele noastre,specifice locului, sunt pregatite cu ingrediente proaspete, totul fiind pregatit de o echipa pasionata care se straduieste sa va serveasca preparate traditionale , specific Deltei Dunarii , care sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. Meniu a la carte , diversificat pe baza de peste si carne.

ORGANIZAM EXCURSII IN DELTA DUNARII

Alte posibile activitati:

- posibilitatea de a pescui de pe malul Dunarii (din curtea proprietatii noastre pana la Dunare sunt aprox. 400m)
- Vizita la Cazemata nemteasca sau “Cetatea cu capac” situata la o distanta de 1 km fata de pensiune, pe dealurile Mahmudiei, de unde puteti admira Delta, lacul Razelm – marea cu apa dulce a Romaniei,insula Popina. Se poate ajunge cu masina sau pe jos. Nu exista taxa de acces.
- Vizita la Cetatea Halmirys situata la 6 km fata de pensiune. Exista ghid al cetatii si se percepe taxa de acces.
- Parc de Aventura “ Salsovia” la 0.5 km fata de pensiune (se percepe taxa de acces).
- Vizita Casa Satului Dobrogean din Dunavatul de Sus ( la o distanta de aprox. 12 km de Mahmudia) . Exista ghid al muzeului.
Daca sunteti gata de o evadare de la grijile si sarcinile cotidiene, va invitam sa ne calcati pragul! Fie ca e vorba de o plimbare cu barca in mirifica Delta Dunarii, pentru a admira frumusetea salbatica a naturii, amestecul de civilizatii si culturi, acompaniat de fauna si vegetatia impresionante, fie ca doriti sa fugiti de razele soarelui si sa va racoriti in piscina , tobogan sau sa savurati preparatele noastre pe terasa restaurantului, alaturi de o bautura racoritoare.


Info

Voteaza
Rezultat 3 voturi

  Facilități locație

Popescu Aura - profil

Popescu Aura
Popescu Aura Înregistrat de 1+ an Online 1 cu un an în urmă
Gazda dumneavoastră -
+40
0745174371
Salsovia 94, 827130, Mahmudia, Tulcea, România

Contact Popescu Aura (proprietar)

  Orizont-Mahmudia **** - 1
  Orizont-Mahmudia ****
  300 RON
  Pentru a ne proteja împotriva activităților phishing, spam ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, îl blocăm și va restrictionăm accesul la site.

  Comentarii

  Niciun comentariu nu a fost adăugat încă, fii primul care comentează la această proprietate!
  Adaugă comentariu

  Detalii de contact Detalii

  Popescu Aura
  Popescu Aura
  1 unități de cazare active
  Professional seller
  Înregistrat de 1+ an
  Online 1 cu un an în urmă
  Contact Proprietățile mele

  Adresă locație

  Salsovia 94, 827130, Mahmudia, Mahmudia, Tulcea, România
  45.0915, 29.07936

  Reclama ta aici !

  Dacă doriți să afișați reclama aici, vă rugăm să trimiteți e-mail la adresa: contact@unikmag.ro
  Orizont-Mahmudia **** Orizont-Mahmudia **** Orizont-Mahmudia **** Orizont-Mahmudia **** Orizont-Mahmudia **** Orizont-Mahmudia **** Orizont-Mahmudia ****
  300 RON Orizont-Mahmudia **** by Popescu Aura