Caută

379 RON
Pensiune Casa Domnească din Curtea de Argeș

QR CODE
Pensiune
Pe site 1 cu un an în urmă
203 vizualizari

379 RON
Pensiune Casa Domnească din Curtea de Argeș

QR CODE
Pensiune
Pe site 1 cu un an în urmă
203 vizualizari

Descriere locație

Vă invităm să descoperiți frumoasa Pensiune "Casa Domnească" de 4 stele, situată în inima vechiului Municipiu Curtea de Argeș, cunoscut drept "orașul regilor României". Amplasată în imediata apropiere a Bisericii Dómnești, fostă curte domnească a Basarabilor și prima Mitropolie a Țării Românești, pensiunea noastră se înalță pe o colină de unde se desfășoară în întreaga ei splendoare panorama orașului.

Vă punem la dispoziție o varietate de opțiuni de cazare, inclusiv 4 camere twin, 5 camere duble, 1 apartament și 1 garsonieră, toate mobilate cu bun gust în lemn masiv, urmând un design clasic, dar fără a neglija dotările moderne precum minibarul, telefonul, televizoarele LCD, aerul condiționat și accesul la internet wireless.

Pentru a vă oferi o experiență completă și de neuitat, Pensiunea "Casa Domnească" pune la dispoziție și o gamă diversă de servicii suplimentare. Vă puteți relaxa în piscina noastră acoperită, savura momente de relaxare în sauna și jacuzzi, menține forma în sala de fitness sau organiza evenimente de afaceri în sala de conferințe. De asemenea, vă oferim acces la internet wireless în întreaga pensiune pentru a vă menține conectați în orice moment.

Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de toate facilitățile și confortul oferite de Pensiunea "Casa Domnească" și să vă creați amintiri de neuitat într-un cadru deosebit.
Voteaza
Rezultat 0 voturi

  Facilități locație

CASA DOMNEASCA - profil

CASA DOMNEASCA
CASA DOMNEASCA Înregistrat de 1+ an Online 1 cu un an în urmă
Gazda dumneavoastră Fără descriere!
0747119904
România

Contact CASA DOMNEASCA (proprietar)

  Pensiune Casa Domnească din Curtea de Argeș - 1
  Pensiune Casa Domnească din Curtea de Argeș
  379 RON
  Pentru a ne proteja împotriva activităților phishing, spam ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, îl blocăm și va restrictionăm accesul la site.

  Comentarii

  Niciun comentariu nu a fost adăugat încă, fii primul care comentează la această proprietate!
  Adaugă comentariu

  Detalii de contact Detalii

  CASA DOMNEASCA
  CASA DOMNEASCA
  1 unități de cazare active
  Proprietar
  Înregistrat de 1+ an
  Online 1 cu un an în urmă
  Contact Proprietățile mele

  Adresă locație

  Str. Plopis, Nr.3, 115300, Curtea de Argeş, Arges, România
  45.14388, 24.68202

  Reclama ta aici !

  Dacă doriți să afișați reclama aici, vă rugăm să trimiteți e-mail la adresa: contact@unikmag.ro
  Pensiune Casa Domnească din Curtea de Argeș Pensiune Casa Domnească din Curtea de Argeș Pensiune Casa Domnească din Curtea de Argeș Pensiune Casa Domnească din Curtea de Argeș Pensiune Casa Domnească din Curtea de Argeș Pensiune Casa Domnească din Curtea de Argeș Pensiune Casa Domnească din Curtea de Argeș Pensiune Casa Domnească din Curtea de Argeș Pensiune Casa Domnească din Curtea de Argeș
  379 RON Pensiune Casa Domnească din Curtea de Argeș by CASA DOMNEASCA