300 RON
Pensiunea Danubiu

QR CODE
Pensiune
Pe site 1 cu un an în urmă
749 vizualizari

300 RON
Pensiunea Danubiu

QR CODE
Pensiune
Pe site 1 cu un an în urmă
749 vizualizari

Descriere locație

Liniștea și relaxarea sunt cuvintele cheie ale acestui loc magic, o pensiune de 4 margarete asociată unui restaurant de 3 stele, situată pe malul lacului Murighiol, România, în Deltă Dunării, dezvoltată cu pasiune și devotament pentru oaspeți. Un peisaj ce vă va încânta din prima clipă, accesul facil auto, atmosferă prietenoasă, personalul amabil și bine instruit să va îndeplinească dorințele sunt doar câteva dintre atuurile noastre. Arhitectura exterioară tradițională și interioarele moderne reprezintă o combinație fericită și pentru toate gusturile. Proprietarii - o familie frumoasă din Tulcea cu experiență îndelungată în servicii pentru turiști-au pus mult suflet în amenajarea acestei pensiuni și vă așteaptă cu drag să le treceți pragul cu prietenii și familia Dumneavoastră, și să reveniți cu bucurie alături de ei .

REZERVARI:
Pentru rezervări, aveţi posibilitatea de a completa formularul de rezervare disponibil pe site-ul nostru , de a ne contacta telefonic la numărul 0755.300150 sau pe e-mail la adresa contact@danubiutravel.ro.

Toate rezervarile se vor confirma dupa achitarea unui avans de 30 % din costul pachetului ales.

Avansul este nerambursabil,in 14 zile inaintea sosirii si se va vira in contul firmei noastre pe persoana fizica (CNP, adresa) sau persoana juridica cu emiterea ulterioara a unei facturi de avans.

Pensiunea Danubiu accepta plata cu vauchere de vacanta sau card de vacanta sub orice forma. In cazul in care beneficiati de vauchere de vacanta, acestea se pot trimite prin curier la adresa Pensiunea Danubiu loc.Murighiol str Baltii nr. 26 jud.Tulcea ,drept avans pentru confirmarea rezervarii.

Va rugam ca plata sejurului sa o facă aceeași persoana care face rezervarea, specificand in ordinul de plata CNP ul / codul fiscal si perioada sejurului dumneavoastra.

Sejurul minim la Pensiunea Danubiu este de 2 nopti !
EARLY BOOKING : 5% reducere ptr camere si 10 % ptr. pachete turistice la rezervarile din timpul saptamanii ,exclus iulie-august, facute pana la data de 15 aprilie si achitate integral in avans !!!

POLITICA PENTRU COPII : Nu primim copii ]ntre 0-2 ani.Copiii pot beneficia, la cerere, de cazare impreună cu parintii în camera dublă/twin cu pat suplimentar-pliabil, doar după confirmare, în funcție de disponibilitate, având urmatoarele facilitați : intre 2-5 ani cazare gratuit fară pat suplimentar si mic dejun pentru 35 lei/zi si intre 5-12 ani pat suplimentar si mic dejun obligatoriu pentru 100 lei/zi, peste 12 ani copii sunt considerati adulti si vor plati pat suplimentar + mic dejun 125 le/zi La rezervare vă rugam sa prezentati copia certificatului de nastere al copilului .În caz contrar ne rezervam dreptul de a incadra copii la o varsta estimata de noi.

NOTA -Responsabilitatea supravegherii copiilor pe toată durata sejurului revine in exclusivitate părinților !

Info

Voteaza
Rezultat 2 voturi

  Facilități locație

Contact Frandeș (proprietar)

  Pensiunea Danubiu - 1
  Pensiunea Danubiu
  300 RON
  Pentru a ne proteja împotriva activităților phishing, spam ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, îl blocăm și va restrictionăm accesul la site.

  Comentarii

  Niciun comentariu nu a fost adăugat încă, fii primul care comentează la această proprietate!
  Adaugă comentariu

  Detalii de contact

  Frandeș
  Frandeș
  0 unități de cazare active
  Proprietar
  Unregistered user
  Contact

  Adresă locație

  Str. Băltii Nr.26, 827150, Murighiol, Murighiol, Tulcea, România
  45.03333, 29.16667

  Reclama ta aici !

  Dacă doriți să afișați reclama aici, vă rugăm să trimiteți e-mail la adresa: contact@unikmag.ro
  Pensiunea Danubiu Pensiunea Danubiu Pensiunea Danubiu Pensiunea Danubiu Pensiunea Danubiu Pensiunea Danubiu Pensiunea Danubiu Pensiunea Danubiu Pensiunea Danubiu
  300 RON Pensiunea Danubiu by Frandeș