150.00 RON
Pensiunea Clisciova

QR CODE
Pensiunea
Posted 8 months ago
74 views

150.00 RON
Pensiunea Clisciova

QR CODE
Pensiunea
Posted 8 months ago
74 views

Descriere locație

Pensiunea Clisciova stă la dispoziţia tuturor turiştilor care caută un refugiu în mijlocul naturii, pentru aşi ridica buna dispoziţie şi optimismul printr-o infuzie de aer curat, lăsând în urmă tehnologia şi aglomeraţia oraşului.

Amplasată intr-o locaţie cu multă verdeaţă, la câţiva paşi de ghiolul satului şi la o aruncătură de băţ, de braţul Sfântul Gheorghe, Pensiunea Clisciova, dispune de 14 locuri de cazare în 5 căsuţe construite în stil lipovenesc. Designul căsuţelor ţine cont de specificul zonei şi armonizează cu peisajul. Camerele spaţioase şi aerisite sunt dotate cu prosoape, apă caldă, baie proprie, televizor LED şi wi-fi.

De asemenea punem la dispoziţia dumneavoastră şi accesul la un foisor unde dispuneţi de un tv cu cablu, frigider şi aragaz pentru a vă pregăti mâncarea preferată şi pentru a servi un pahar de vin într-o companie placută.

O scurtă iesire prin împrejurimi, o plimbare cu bicicleta sau o plimbare cu barca pentru a admira frumuseţile zonei, vă vor încărca bateriile pe termen îndelungat. Toate acestea vă pot garanta o şedere relaxantă şi cu certitudine vă vor convinge să reveniţi.
Vote
Result 0 votes

Pensiunea Clisciova's profil

Pensiunea Clisciova
Pensiunea Clisciova Registered for 8+ months Last online 3 months ago
Seller's description No description left by seller
0760272486

Contact Pensiunea Clisciova (proprietar)

  Pensiunea Clisciova - 1
  Pensiunea Clisciova
  150.00 RON
  Pentru a ne proteja împotriva activităților phishing, spam ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, îl blocăm și va restrictionăm accesul la site.

  Other items from this seller

  Comentarii

  Niciun comentariu nu a fost adăugat încă, fii primul care comentează la această proprietate!
  Adaugă comentariu

  Detalii de contact Details

  Pensiunea Clisciova
  Pensiunea Clisciova
  2 unități de cazare active
  Non-Professional seller
  Registered for 8+ months
  Last online 3 months ago
  Contact Proprietățile mele

  Adresă locație

  Portului Nr.74, 827150, Murighiol, Tulcea, România
  45.03333, 29.16667

  Stai in siguranta!

  Nu introduce niciodată numarul cardului tau bancar sau codul CVV pentru a primi bani de la persoane necunoscute!Când trebuie să primești bani de la cineva de pe internet trebuie să dai doar iban-ul contului, numele băncii, numele tău.Pentru a primi bani nu dai niciodata numar card bancar, CVV, cod confirmare primit prin sms pe telefonul personal.
  Pensiunea Clisciova Pensiunea Clisciova Pensiunea Clisciova Pensiunea Clisciova Pensiunea Clisciova Pensiunea Clisciova Pensiunea Clisciova Pensiunea Clisciova Pensiunea Clisciova Pensiunea Clisciova
  150.00 RON Pensiunea Clisciova by Pensiunea Clisciova