Politica noastră

 1. Introducere Site-ul cazare.ro (denumit în continuare "site-ul cazare.ro") este o platformă online de căutare și rezervare de cazare, gestionată de compania UNIK D&G COMPANY IT S.R.L.. Accesul și utilizarea site-ului implică acceptarea acestor termeni și condiții. Utilizatorul (denumit în continuare "utilizatorul" sau "dvs.") trebuie să citească cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza site-ul și să îi respecte în întregime.

 2.  
 3. Accesul la site și utilizarea sa Utilizatorul poate accesa site-ul gratuit și poate utiliza serviciile oferite de acesta în conformitate cu acești termeni și condiții. Compania UNIK D&G COMPANY IT S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica sau de a actualiza în orice moment acești termeni și condiții, fără notificare prealabilă a utilizatorului.

 4.  
 5. Descrierea serviciilor: Site-ul oferă utilizatorului posibilitatea de a căuta și de a rezerva cazare în diferite locații din Romania, inclusiv hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente. Site-ul prezintă informații detaliate despre proprietățile de cazare, prețuri, disponibilitate și facilități.

 6.  
 7. Rezervarea de cazare: Pentru a face o rezervare de cazare prin intermediul site-ului, utilizatorul trebuie să sune la numarul de telefon al proprietarului unde doreste sa se cazeze in urmatoarea perioada. Utilizatorul este responsabil pentru furnizarea de informații și date personale catre personalul unitatii de cazare. Compania UNIK D&G COMPANY IT S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru orice neînțelegeri sau probleme apărute în cazul în care utilizatorul a furnizat informații incorecte sau incomplete.Compania UNIK D&G COMPANY IT S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă în cazul în care una din utitatile de cazare afișate pe site-ul www.cazare.ro , nu onoreaza rezervarea sau nu va raspund la telefon. Orice disputa între client si proprietarul unitatii de cazare va fi rezolvata pe cale amiabila si in cazul in care partile nu se înteleg se trimite un e-mail la adresa contact@cazare.ro pentru a încerca o mediere intre cele doua parti.

 8.  
 9. Plata pentru înregistrarea unitatii de cazare pe www.cazare.ro se poate face cu, cardul la finalizarea înscrieri sau prin plata facturii care se va genera la înscriere.Pretul este de 150 lei/ an.

 10.  
 11. Utilizatorul este responsabil pentru verificarea și acceptarea termenilor și condițiilor de plată.

 12.  
 13. Modificarea și anularea rezervărilor Utilizatorul poate solicita modificarea sau anularea rezervării doar telefonic la numarul de pe pagina unitatii de cazare. Compania UNIK D&G COMPANY IT S.R.L. nu poate garanta acceptarea sau efectuarea modificărilor sau anulării cererii de către proprietatea de cazare. Utilizatorul este responsabil pentru verificarea și acceptarea politicii de modificare și anulare specificată de fiecare proprietate de cazare în parte.