Caută

379 RON
Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus

QR CODE
Pensiune
Pe site 5 cu luni în urmă
191 vizualizari

379 RON
Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus

QR CODE
Pensiune
Pe site 5 cu luni în urmă
191 vizualizari

Descriere locație

Pensiunea Popasul Codrenilor, clasificată la 4 margarete, este amplasată în Regiunea Nord-Vest, județul Satu Mare, comuna Homoroade, satul Homorodu de Sus, în pădurea Homoroade, pe marginea lacului "Oteloaia", la o distanță de 30 km de Satu Mare. Accesul se face de pe DJ193 A Satu Mare Solduba, la ieșirea din Homorodul de Sus, la stânga, spre culmea codrului.

Zona satmareană Codru-Homoroade se întinde la poalele Culmii Codrului sau munții Făgetului, fiind o regiune de dealuri cu înălțimi între 180 m și 300 m, zona din Piemontul Codrului, cu o vegetație bogată de tip cerete, respectiv păduri de stejar, fag, gorun. Locația unde este amplasată pensiunea Popasul Codrenilor este cunoscută în județul Satu Mare ca "Lacul Oteloaia", unde iubitorii de drumeții și pădure poposesc cu cortul în perioada verii, respectiv locul unde se organizează festivalul folcloric "Cântecului și Jocului Codrenesc". Această manifestare artistică are loc anual în luna august, într-un decor mirific, pe o scenă amplasată pe lacul Oteloaia, unde codrenii din satele vecine și iubitorii de folclor au ocazia de a-și aminti de dansurile și cântecele codrenești.

Complexul din Codru cuprinde:
Zona Primire-Cazare: Pensiune - arhitectura clădirii preia formele "surii" specifice zonei, cu porțile mari decorate cu elemente și motive tradiționale ale zonei.

Interiorul este compartimentat în așa fel încât să ofere relaxare și odihnă. La parter se află restaurantul mobilat și utilat specific zonei, iar la etaj se găsesc camerele de cazare, mobilate și dotate cu toate cele necesare pentru un confort de 4 margarete. Tot mobilierul este din lemn masiv, iar asternuturile și fețele de masă sunt din bumbac, țesute cu motive specifice și împodobite cu dantelă (cipca) pe margini.
Pensiunea Popasul Codrenilor se află la 34 km de Catedrala Romano-Catolică și la 34 km de Grădina Romei. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Satu Mare, situat la 32 km de Pensiunea Popasul Codrenilor.
Voteaza
Rezultat 0 voturi

  Facilități locație

 • Top facilități
  CiubărPiscinăWiFi gratuitGrădină/curteRestaurantParcareJacuzziVedereCamere pentru nefumători
 • În curte
  foișormobilier de grădinăterasă la soarezonă de relaxare

Pensiunea Popasul Codrenilor - profil

Pensiunea Popasul Codrenilor
Pensiunea Popasul Codrenilor Înregistrat de 5+ luni Online 5 cu luni în urmă
Gazda dumneavoastră Fără descriere!
0756054030
Homorodu de Sus Nr.191, 447162, Homorodu de Sus, Satu Mare, România

Contact Pensiunea Popasul Codrenilor (proprietar)

  Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus - 1
  Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus
  379 RON
  Pentru a ne proteja împotriva activităților phishing, spam ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, îl blocăm și va restrictionăm accesul la site.

  Comentarii

  Niciun comentariu nu a fost adăugat încă, fii primul care comentează la această proprietate!
  Adaugă comentariu

  Detalii de contact Detalii

  Pensiunea Popasul Codrenilor
  Pensiunea Popasul Codrenilor
  1 unități de cazare active
  Proprietar
  Înregistrat de 5+ luni
  Online 5 cu luni în urmă
  Contact Proprietățile mele

  Adresă locație

  Homorodu De Sus Nr.191, 447162, Homorodu de Sus, Satu Mare, România
  47.61654, 23.05466

  Reclama ta aici !

  Dacă doriți să afișați reclama aici, vă rugăm să trimiteți e-mail la adresa: contact@unikmag.ro
  Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus
  379 RON Pensiunea Popasul Codrenilor din Homorodu de Sus by Pensiunea Popasul Codrenilor